60 RREGULTARE NGA EVROPA VIZITOJNE VARREZAT KATOLIKE

60 eprore te jetes rregulltare te ardhur nga te gjitha vendet e Europes kane vizituar varrezat e martireve katolike. Ne nder te tyre eshte zhvilluar edhe proesioni per 40 martiret e rene.

Arqipeshkevi Metropolitan Imzon Angelo Massafra tha se kjo eshte nje dite kushtuar martireve qe sakrifikuan per fe dhe atdhe ndersa prania e 60 rreulltareve I jep me shume rendesi aktiviteteve.

Rregulltaret kane mberritur se pari ne Tirane ndersa me pas kane vizituar varrezajt katolike te rrmajit. Besimtare te shumte pergjate rrugesa nga varrezat deri tek Katedralja Shen Shtjefenit kane thene lutje per 40 martiret e rene.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …