Rruga “Imzot Zef Simoni” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës ka përfunduar rikonstruksionin e saj.

Një rrugë në “zemër të qytetit”, nga më të vjetrat e Shkodrës, që e ka patur domosdoshmëri ndërhyrjen.

Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, tha se do vijojmë investimet në qytet dhe njësitë administrative.

Ky është një investim nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, me një vlerë 3.1 mln lekë.

Lexoni dhe kete

KRIM MJEDISOR NE RRUGEN E SHENGJINIT

Mbetje peshku dhe gjallesave të tjera ujore kanë mbulur rrugen drejt zones turistike të Shëngjinit. …