Thursday , 23 February 2023

AHENGU SHKODRAN 2018

“Karajfilat” prapë këndojnë. Ishte ky titulli i edicionit të rradhës të koncertit “Ahengu Shkodran”, i organizuar mbrëmjen e së hënës në muzuen historik “Oso Kuka” dhe i ndërthurur nga këngëtarë të njohur të qytetit të Shkodrës me ato të rinj.

Drejtuesit e këtij aktiviteti shprehen të kënaqur me përformancën e këngëtarëve.

“Ahengu Shkodran 2018” është filmuar i plotë nga Tv Rozafa, ashtu si shumë koncerte të tjera në qytetin e Shkodrës, dhe do të transmetohet në ditët në vijim.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …