Thursday , 23 February 2023

AHMET PRENÇI PROMOVON ROMANIN “ANJA”

Ahmet Prençi pas një pune 25 vjeçare në Policinë e Shtetit dhe në Prokurori, duke se tashmë është duke iu kushtuar plotësisht letërsisë.

Pas botimit të parë me poezi të tij, ai tashmë vjen me romanin në prozë të titulluar “Anja” i cili u promovua në Shkodër. Prençi shprehet se edhe botimin e parë e ka promovuar në Shkodër dhe se ndjen kënaqësi sa herë vjen në Shkodër.

Premçi shprehet se është e vështirë që në Shqipëri të jetohet nga pasioni….

Romani “Anja” është një prozë bashkëkohore, që lexohet me një frymë dhe të mban “lidhur” deri në fjalinë e fundit. Kjo tregon shumë për aftësitë e një shkrimtari, i cili jo vetëm mban të “lidhur” lexuesin pas veprës së tij, por mbi të gjitha tregon se ai ka ditur ta “lidhë” mjeshtërisht vetë veprën, ta ndërtojë bukur ngrehinën e saj artistike.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …