Tuesday , 18 January 2022

AKADEMIA VLLAZNIA HAP DYERT PËR FËMIJËT E SHKODRËS

Një aktivitet shumë interesant ka qenë ai I paradites të së dielës në fushën sportive “Reshit Rusi” ku Akademia Vllaznia ka organizuar një aktivitet duke hapur dyert e saj për të gjithë fëmijët e Shkodrës të moshave nga 8-12 vjeç.

Interesimi ka qenë I madh dhe në mes fëmijëve që kanë marrë pjesë kanë qenë edhe disa nga komuniteti rom dhe egjiptian. Qëllimi idrejtuesve të Akademisë Vllaznia ka qenë për të seleksionuar më të mirët që më pas do të mbushin rradhët e ekipeve të tyre.

Sipas drejtorit teknik Alban Nezriri, aktiviteti ia arriti qëllimit…

Për sportistët më të mirë të secilës grupmoshë nga organizatorët ka patur edhe dhurata, por ajo që ka rënë në sy është dëshira e madhe e fëmijëve për të qenë pjesë e Vllaznisë dhe ëndrra e tyre që një ditë të veshin fanellën e kësaj skuadre.

Lexoni dhe kete

TAFILI: PRESIONI NË ANËN E TIRANËS, JO TË VLLAZNISË

Tirana- Vllaznia është një sfidë që pritet më shumë interes në Shkodër sepse kemi të …