Thursday , 23 February 2023

AKU SHKODËR, KONTROLLE EDHE NË INSTITUCIONET SHKOLLORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër ka ushtruar kontrolle edhe në institucionet shkollore, kryesisht në ato institucione që ofrojnë ushqim. Drejtorja, Hasije Sadrija, thotë se nuk ka pasur shkelje.

Sadrija flet edhe për problemin e tregjeve, ku thekson se përgjegjës për standartet është pushteti lokal.

Në fakt, problematikat e tregjeve kanë qenë prezente prej kohësh në Bashkinë Shkodër.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …