Thursday , 23 February 2023

ALUIZNI, gati 284 dosje ne Shkoder!

Jane 284 familje ne Qarkun e Shkodres per te cilat ka perfunduar procesi I plotesimit te dosjeve dhe u eshte pergatitur fatura te cilet duhet te paguajne per truallin e zene. Kjo shifer eshte pozitive per Qarkun e Shkodres, pasi tregon se legalizimet jane ne udhe te drejt shprehet Drejtori I Aluiznit Shkoder, Ardian Dodani ne nje interviste per televizionin Rozafa.

Me tej Dodani ka folur dhe per problematikat e hasur dhe domosdosherine e hapjes se zyrave te aluiznit ne Puke dhe Koplik.

Cdo person qe eshte ne listen e publikuar duhet qe te paraqitet ne ambjentet e drejtorise se Aluiznit Shkoder dhe aty do te gjejne cdo informacion te nevojshem.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …