Friday , 17 September 2021

ANALIZA VJETORE E FSKDSH

Drejtoria Rajonale e Fondit te Sigurimit te Kujdesit Shendetesor Shkoder ka zhvilluar analizen e saj vjetore. Drejtori I kesaj drejtorie Arvit Osja tha se realizimi I objektivave gjate vitit 2015 ka qene ne nivele te kenaqshme ndersa vemendje I eshte kushtuar shendetit paresor.

Duke ndjekur nga afer fincimin e bere per cdo qender shendetesore si dhe likuidimin e rimbursimeve te farmacive dhe depove teksa permendi edhe arketimet te cilat kane patur nje rritje prej 1 milion lekesh si dhe demin ekonomik gjate vitit qe kame pas.

 

Osja perfundoj analizenn e tij duke thene se kontrollet per menyren e shpenzimeve te buxhetit do te vijojne edhe gjate ketij viti si ne spital ashtu edhe ne qendra shendetesore . Me pas analiza ka vijuar me dyer te mbyllura ku perfaqesues te ardhur nga Tirana si dhe punonjesit e fondit te sigurimit shendetesor kane diskutuar ne hollesi per problematikat dhe objektivat qe do te kene gjate ketij viti.

Lexoni dhe kete

EDICIONI I KATËRT I “EKRANI I ARTIT” NË SHKODËR

Një konferencë shtypi është zhvilluar këtë të mërkurë për të njoftuar nisjen e edicionit të …