Wednesday , 29 June 2022
Breaking News

ANËTARËSIMI I SHQIPËRISË NË BE

Kryetari i Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Evropian, David Mcallister, u shpreh se Parlamenti Evropian beson se Shqipëria i ka përmbushur kriteret për çeljen e negociatave për anëtarësim në BE.

Por, ai tha se ka edhe shumë punë për t’u bërë në disa çështje…

Ndër të tjera, Mcallister tha se Shqipëria është një anëtare e vlerësuar e BE-së, duke e falënderuar për rolin e saj në solidaritetin sa i takon sanksioneve ndaj Rusisë.

Lexoni dhe kete

BAJRAM BEGAJ PËR PRESIDENT I RI I SHQIPËRISË

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, gjeneralmajor Bajram Begaj, është …