Thursday , 23 February 2023

ANKESAT PER FATURAT, REAGON OSHEE- ja

Ne Lezhe ka patur keqfaturime te energjise elektrike qe ka sjelle fatura te fryra per abonentet, por e gjithe problematika ka nisur te marre zgjidhje. Drejtori i OSHEE per Veriun Ersi Sulejmani ka bere te ditur se po kryehen verifikimet rast pas rasti e shoqeruar edhe me masa ndaj faturisteve qe nuk kane qene korrekt ne punen e tyre. Edhe kesaj problematike po tentohet ti jepet fund ka deklaruar Sulejmani, kjo nepermjet vendosjes se disa aparaturave te reja qe kryejne hedhjen e ketyre faturave direkt ne sistem si dhe verifikimin nese punonjesit jane apo jo ne terren.
Kreu i OSHEE per Veriun Ersi Sulejmani ka folur edhe per dy investime te rendesishme ne lezhe qe lidhen me ndertimin e unazorit te ri te qytetit,ndersa ka shtuar se brenda muajit Qershor nuk de te kete me fatura aforfe.
Investimi per unazorin e qytetit pritet qe te perfundoje brenda muajit Maj, duke zgjidhur nje problematike te madhe persa iu perket furnizimit te qytetit me energjie elektrike

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …