Thursday , 23 February 2023

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist e ruajtën traditën e arsimit profesional, ndërsa në vendin tonë ndodhi e kundërta, pasi e shkatërruam dhe e lëmë pas dore. Kështu shprehet drejtori i shkollës teknike pyjore në Shkodër, Agron Çeka. Por, sipas tij, në kohët e fundit qeveria i ka kushtuar një rëndësi të veçantë kësaj shkolle, duke ofruar bursa.

Gjithsesi, ne duhet të nxjerrim nxënës punëtorë që kërkon tregu i punës shton Çeka.

Shkolla teknike pyjore “Kolë Margjini” në Shkodër, përveç degës së pyjeve, ofron edhe atë të përpunimit të drurit.

 

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …