Thursday , 23 February 2023

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e tyre në lidhje me harten e re gjyqësore.

Dhoma e avokatisë zhvilloi një takim në lidhje me këtë çështje dhe propozimet e tyre do i dërgohen Ministrisë së Drejtësisë dhe Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Dhoma e Avokatisë Lezhë është totalisht kunder hartes së re gjyqësore të propozuar aktualisht, pasi sipas avokateve diçka e tillë cenon aksesin e qytetareve në sistemin e drejtësisë dhe rrit kostot financiare për ta.

Referuar hartës së re gjyqësore në Qarkun e Lezhës është parashikuar të ketë vetem një gjykatë, ndërsa ajo e Kurbinit do të shkrihet.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …