AVOKATËT E LEZHËS KUNDËR HARTËS SË RE GJYQËSORE

Edhe avokatët e Lezhës kundështojnë projektin e hartës së re gjyqësore, e cila parashikon shkrirjen e 36 gjykatave në vetëm 20 të tilla në të gjithë vendin.

Kreu i dhomës së avokatisë Elton Laska thotë se skema e re nuk i shërben qytetarëve dhe e zhyt të gjithë sistemin në vështirësi, duke sjellë mungesë shërbimi dhe kosto të lartë financiare për qytetaret.

Referuar hartës së re gjyqësore në Qarkun e Lezhës, do të shkrihet Gjykata e shkallës së parë në Kurbin, e cila do të bashkohet me Lezhën.

Lexoni dhe kete

MASAT E POLICISË RRUGORE TË SHKODRËS

Policia Rrugore e Shkodrës vijon me masat e shtuara për parandalimin e aksidenteve rrugore, evidentimin …