Tuesday , 16 August 2022

“BARAZIA GJINORE NË FOKUS TË PROGRAMIT TË PD”

Gjatë një tjetër komunikimi live në “Facebook” me qytetarët, kreu i PD, Lulzim Basha, tha se barazia gjinore është në fokus të programit të PD.

Basha tha se synohet fuqizimi i gruas, duke rritur shanset për punësim dhe pagat.

Po ashtu, Basha theksoi se ditët e errëta për shqiptarët po përfundojnë dhe se 25 prilli sipas Bashës, është dita e ndryshimit.

Lexoni dhe kete

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të …