Friday , 10 February 2023

BARDH SPAHIA, TAKIM ME TË RINJTË E QYTETIT

Kryetari i Bashkisë Shkodër, Bardh Spahia, zhvilloi një takim me të rinjtë e qytetit, ku në fokus ishte diskutimi i problematikave me të cilat ato përballen.

Ajo që mbetet shqetësimi kryesor është largimi i rinisë, plagë për të cilën Spahia theksoi se duhet punë dhe koordinim i të gjitha institucioneve shtetërore për ta frenuar këtë hemoragji.

Shkodra sipas Spahisë është trajtuar më keq edhe se bashkitë disa herë më të vogla se ajo…

Gjatë takimit, Spahia i ftoi të rinjtë të mos ndalen së kërkuari më të mirën për Shkodrën, duke luftuar përballë çdo padrejtësie që asaj i bëhet.

Lexoni dhe kete

PËRMIRËSOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Situata e përmbytjeve në Bashkine Shkoder është përmirësuar këtë të hënë, teksa nën ujë ndodhen …