BASHA MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka firmosur këtë të marte marrëveshjen e bashkëpunimit me PAK.

Basha tha se kjo marrëveshje është produkt i një dialogu dhe negocimesh prej dy vitesh, e cila konkretizon angazhimet dhe zotimet e qeverisjes së ardhshme ndaj mijëra personave me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në Shqipëri.

Ndryshimi themelor do të vijë përmes një përqasje të re për Shqipërinë shtoi Basha.

Lexoni dhe kete

DYSHIMET PËR NUMËRIMIN E VOTAVE

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, bëri me dije do të ketë këqyrje …