BASHA, TAKIM ME DREJTUES TË SHOQATËS SË ENERGJISË SË RINOVUESHME

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ka zhvilluar këtë të shtunë një takim me drejtues të Shoqatës së Energjisë së Rinovueshme, për të diskutuar planin e opozitës për energjinë.

Basha tha se kjo është një qeveri armiqësore ndaj biznesit dhe në themel të platformës së PD është ti shoh këto drejtues të shoqatës si aleatë, për të bërë të mundur zhvillimin e këtij sektori.

Basha theksoi se energjia hidrike mbetet shtylla kurrizore e sistemit energjetik, ndërsa eksporti i energjisë është një synim dyfish strategjik.

Lexoni dhe kete

DYSHIMET PËR NUMËRIMIN E VOTAVE

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, bëri me dije do të ketë këqyrje …