Thursday , 23 February 2023

BASHKIA LEZHE 2.6 MILIARD LEKE BORXHE

Bashkia e Lezhës e drejtuar nga Pjerin Ndreu prej vitit 2019 mbetet peng e borxheve të vjetra. Kryebashkiaku socialist thotë se vitin 2021 e mbyllin me 2.6 miliard lekë detyrime të pashlyera, edhe pse thekson se shuma ka ardhur në ulje.

Bllokimi i lejeve të ndërtimit, thotë kryebashkiaku i Lezhës është zëri kryesor që ka ndikuar në mungesën e të ardhurave.

Pritshmëritë janë që sektori I ndërtimit të Lezhë të zhbllokohen vitin e ardhshëm. Përgjatë dy viteve të fundit në Lezhë janë realizuar investime me vlerë mbi 5 miliard lekë, pjesa më e madhe financime të qeverisë dhe donatorëve të huaj.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …