Thursday , 23 February 2023

BASHKIA LEZHE FAL TARIFEN E SHERBIMEVE PER DEBITORET

Bashkia Lezhë do të falë të gjitha detyrimet e prapambetura para vitit 2021 të tarifes së shërbimeve publike për familjaret, nëse ata do i paguajnë taksen për pasurinë deri në fund të këtij viti.

Propozimi u miratua nga Këshilli Bashkiak dhe sipas kryebashkiakut Pjerin Ndreu këto masa lehtësuese janë ndërmarrë për tju ardhur në ndihmë debitoreve të cilët janë të shumta në Bashkinë Lezhë.

Bashkia Lezhë paralajmeron familjaret e bizneset se nuk do të ofrojë shërbime, nëse nuk do të paguajne taksat dhe tarifat vendore të përcaktuara me ligj.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …