Thursday , 23 February 2023

BASHKIA PROPOZON TE ZBRESE ME 30% TAKSEN E PRONES

Bashkia Shkoder ka nisur zbatimin e premtimeve te dhena gjate fushates elektorale. Nje prej tyre ka qene edhe ulja e taksave dhe ajo e prones do te ulet me 30 % ne janar. Kjo u be e ditur nga drejtori i te ardhurave prane bashkise Shkoder Blendi Gjylbegaj.

Gjylbegaj beri me dije se me reformen e re territoriale nuk do te kete dallime ne taksa mes ish komunave dhe qytetit.Ndersa problematike mbetet dalja e borxheve te reja nga ish komunat

 

Ulja e taskes se prones me 30% eshte nje draft i hartuar nga Bashkia Shkoder e cila mbetet per tu paraqitur ne keshillin bashkiak dhe per te marre miratimin perfundimtar. Gjylbegaj tha se kjo ulje do te ndihmonte se tepermi biznesin kryesisht ate te ndertimit.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …