Thursday , 23 February 2023

BASHKIA SHKODËR NIS PASTRIMIN E TERRITORIT NGA MBETURINAT

Bashkia Shkodër ka nisur pastrimin e qytetit pas problematikave të shfaqura në ditët e fundit si shkak i përfundimit të kontratës me firmën e pastrimit. Por, përgjegjësi i kompanisë së pastrimit në qytet, Henri Faci, sqaroi situatën. Ai tha se pastrimi gjatë natës është kryer me 8 mjete dhe 4 fadroma.

Ndërkohë, për punonjësit, pastrimi tani është më i vështirë për shkak se është lënë disa ditë kjo situatë…

Për 2 – 3 ditë, qyteti i Shkodrës ishte nën pushtetin e mbeturinave, duke krijuar një situatë aspak normale.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …