BEQAJ NË TAKIM ME GRATË SOCIALISTE TË SHKODRËS

Koordinatori Politik i Qarkut të Shkodrës, njëherësh edhe Kandidat për deputet i Partisë Socialiste Ilir Beqaj, zhvilloi një bashkëbisedim me gratë socialiste ne Shkodër.

Ai foli per rendesine dhe rolin e tyre në zhvillimin e shoqërisë dhe atë institucional, ku theksoi se falë angazhmit të qeverise në vendosjen e kuotave për pjesëmarrjen e grave në vendimarrje sot kemi një numër më të madh të tyre.

Beqaj falënderoi zonjat për rolin dhe kontributin e tyre në jetën e qytetit dhe ne familje.

Të pranishmet folen për eksperiencat e tyre ku konfimuan rritjen e numrit te grave në drejtim gjatë qeverisjes së Partisë Socialiste.

Gjate ketij bashkebisedimi të sinqert të gratë e pranishme i dhane mbështetje të plotë koordinatorit politik te Qarkut Shkoder dhe kandidatit për deputet të Partisë Socioliste të Shkodres Ilir Beqaj.

Lexoni dhe kete

DYSHIMET PËR NUMËRIMIN E VOTAVE

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, bëri me dije do të ketë këqyrje …