Thursday , 23 February 2023

BESNIK MUSTAFAJ FLET PËR SITUATËN NË PD

Një parti politike e madhe që humbet për herë të tretë zgjedhjet, unë mund të ju them që është në krizë shumë të rëndë, duke mos dashur t’iu bëjë nekrologjinë e PD-së.

Shprehet kështu Besnik Mustafaj ish ministër i jashtëm i PD dhe njëri nga njerëzit kyç ndër vite në këtë forcë politike…

Mustafaj shprehet se rreziku më i madh i shoqërisë është rritja e numrit të njerëzve apolitik, dhe rritja e këtij numri mund të çoj në shfaqjen e regjimeve autoritariste….

Mustafaj ishte në Shkodër ku bashkëbisedoj me lexuesin e tij mbi veprat letrare. Ndërsa në interes të gazetarëve nuk ngurroi të flas edhe për politikë.

Lexoni dhe kete

PD DHE PL FIRMOSIN MARRËVESHJEN PËR ZGJEDHJET E 14 MAJIT

Ashtu siç u lajmërua një ditë më parë, këtë të enjte është zyrtarizuar marrëveshja mes …