Thursday , 23 February 2023

BLLOKOHET RRUGA NACIONALE RUBIK-LEZHE

Rruga e vjeter nacionale Lezhë-Rubik është bllokuar prej dy ditësh përshkak të rreshqitjes së dherave dhe gureve.Rreshqitja ka ndodhur në afërsi të fshatit Rrasfik, ndërsa nga kjo situatë rrezikohet dhe një shtyllë e tensionit të lartë.Për zhbllokimin e rruges është angazhuar menjëherë firma kontraktore që mirmban këtë segment rrugor.Punëtore e mjete janë angazhuar për lagmin e dherave dhe gurëve në zonen ku ka ndodhur rreshqitja.Për të parë situaten e krijuar ishte dhe prefekti i Qarkut Lezhë Gjergj Prendi.Ai tha se deri në oret e pasdites ky segment rrugor do të zhbllokohet dhe do të jetë i kalueshem për automjetet.

Por ky segmet rrugor rrezikohet dhe nga rrjedha e lumit Mat.Rrjedha e lumit ka gërryer trasenë e rruges në disa vende, ndaj dhe kërkohet ndërhyrje.

Pas zhbllokimit të rruges firma kontraktore do të vendose tabelat sinjalizuese në zonat ku ka rrezikshmeri.

Lexoni dhe kete

STARTOJNE KAMPIONATET PRANVERORE NE SHKODER

Këtë të mërkure kanë startuar lojërat e kampionateve pranverore. Lojëra që organizohen falë bashkëpunimit të …