Tuesday , 16 August 2022

BREGDETI I KUNE-VAINIT “PUSHTOHET” NGA MBETJET

Kjo është pamja e grykederdhjes së Lumit Drin në Lezhë pas reshjeve të fundit të shiut. Plastikë, qelq e mbetje të tjera kanë mbuluar vijen bregdetare në pjesen e Kunës dhe të Vainit.

Kjo situatë e cila është e vazhdueshme dëshmi e ndotjes së madhe që vjen nga dora e njeriut, dhe paaftësia e institucioneve për të menaxhuar mbetjet urbane.

Të hedhura vend e pa vend, reshjet e shiu i mbledhin mbetjet dhe lumi Drin i depoziton në det, duke dhënë një impakt mjaft negativ dhe për turizmin në rajonin e Lezhës.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …