Monday , 25 October 2021

ÇFARË DO TË NDODHË ME SPITALIN E LAÇIT?

Që prej tërmetit të 26 Nëntorit urgjenca e spitalit e Laçit është zhvendosur në mjediset e një kishe, ndërsa për te marre shërbime të specializuara pacientet duhet ti drejtohen Lezhës apo Tiranës. Pavionet e spitalit duken si gërmadha pasi është bërë gati për tu shembur i janë hequr dyert dhe dritaret. Banorët e Laçit të cilët kanë nevojë për shërbim shëndetësore shprehen mjaft të shqetësuar pasi u duhet të udhëtojnë gjatë për të marrë shërbime.

Banorët presin vetëm që të shembet sa me shpejt godina ekzistuese dhe të ndërtohet sa më parë spitali i ri po kjo ende nuk dihet se kur do të ndodhë e ato që po i vuajnë pasojat janë mijëra banorë të Kurbinit.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …