Thursday , 23 February 2023

CIRKU “KOLORADO” RIKTHEHET NË SHKODËR

Për të dytën herë, cirku “Kolorado” ka mbërritur edhe në qytetin e Shkodrës për të gjithë të apasionuarit. Një aktivitet ku merrnin pjesë 2 personazhe, ndërkohë nuk munguan edhe bashkëpunimet me fëmijët e shkollave në skenë. Organizatori i këtij cirku Bekim Ame flet më shumë rreth këtij cirku.

Cirku “Kolorado” do të shtrihet edhe në qytetet e tjera të Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …