Thursday , 23 February 2023

DARDHA: TURIZMI NË ZONAT E MBROJTURA NË SHKODËR PËR VITIN 2022 KA RRITJE

Turizmi në zonat e mbrojtura në Shkodër për vitin 2022 ka rritje. Shprehet kështu drejtori i ADZM Shkodër, Agim Dardha. Ai thotë se në fundjava në Theth hyjnë mbi 1 mijë persona.

Sipas Dardhës, problematikat në këto zona janë ato të aksidenteve që ndodhin në shtigjet e alpeve, si edhe ndotja e mjedisit…

Ndër të tjera, Dardha tha se ka një shtim të zonave të mbrojtura siç është Lugina e Shalës, që po tërheq mjaft turistë.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …