Thursday , 23 February 2023

DEGRADON RRUGA QE LIDH ADRIATIKUN ME AUTOSTRADEN

Kjo është gjendja e rrugës që lidh fshatin Adriatik në Kurbin me autostraden Milot-Thumanë. Segmenti rrugor me gjatësi 10 km ka degraduar plotësisht, duke u kthyer në makth për drejtuesit e automjeteve.

Mungesa e infrastruktures ka vështiresuar jetesen e qindra banoreve, si dhe po penalizon bujqësinë dhe turizmin në zonen e Godulles. Drejtuesit e automjeteve fajësojnë pushtetin vendor dhe atë qëndror për mungese vemendje.

Ky segment rrugor është rehabilituar dhe asfaltuar në vitin 2011, por cilësia e dobet e punimeve bëri që investimi të dëmtohet brenda një kohe të shpejtë dhe ende nuk ka një plan ndërhyrje.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …