Tuesday , 14 February 2023

DËMTOHEN PËRSËRI STOLAT NË PEDONALEN E SHKODRËS

Vetëm 1 javë nga përfundimi i punës për zëvendësimin e stolave të dëmtuar në pedonalen e “Molos”, Bashkia Shkodër gjendet sërish përballë një akti vandal.

Persona të paidentifikuar kanë djegur dhe vjedhur stolat e riparuar në këtë shëtitore, duke shkaktuar një tjetër dëm në investimet publike në Shkodër. Bashkia i bën sërish thirrje organeve ligjzbatuese të veprojnë duke identifikuar dhe vënë para përgjegjësisë autorin apo autorët e këtij akti.

Bashkia fton qytetarët të denoncojnë të tilla raste dhe të kontribuojnë në ruajtjen e investimeve publike që realizohen nga taksat e tyre.

Lexoni dhe kete

“TEMPERATURA -21 GRADË NË QAFË THORE”

Në ditët e fundit, qarku i Shkodrës është përfshirë nga temperaturat e ulëta. Kështu, temperaturat …