Thursday , 23 February 2023

Dhuro gjak-shpeto jete!

Kryqi I kuq dega Shkoder ka vijuar traditen e pervitshme me fokus “Dhuro gjak,shpeto nje jete”. Ka qene departamenti I infermjerise dhe studentet te cilet I jane bashkuar dhurimit vullnetar. Ndersa koordiantorja e kesaj nisme Vera Gjinaj tha se sensibilizimi duhet te jete I madh pasi nevoja per gjak eshte urgjenteDhurimi ka vijuar gjate gjithe paradites ndersa me shume se 40 studente jane bashkangjitur kesaj nisme vullnetare. Femijet talasemike jane perfituesit kryesor te dhurimit te gjakut pasi jane at ate cilet kane edhe nevojen me te madhe per gjak.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” Ă«shtĂ« festivali i parĂ« i skulpturave tĂ« artit nĂ« rĂ«rĂ«. …