Wednesday , 29 September 2021

“DIÇKA PËR SKENËN”

Shoqnia Kulturore Teatrore “Zef Jubani” ka organizuar një takim për promovimin e librit me titull “Diçka për skenën”.

Një libër i autorit Gjon Stefa, i cili thekson se 90 % e materialeve të librit janë vënë në skenë.

Promovimi i këtij libri u organizua në ambjentet e sallës “Kardinal Mikel Koliqi” në qytetin e Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“VARRE PA EMËR”, SHFAQET PREMIERË NË SHKODËR

“Varre pa emer” deshmi te trishta te familjareve te personave te vrare gjate regjimit komunist …