Friday , 17 September 2021

“DITA BOTËRORE KUNDËR TRAFIKIMIT TË QENIEVE NJERËZORE”

30 Korriku shënohet si “Dita Botërore kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”.

Kjo ditë shërben për të rritur ndërgjegjësimin mbi rrezikun e trafikimit të qenieve njerëzore si dhe promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

Në kuadër të kësaj dite, Bashkia Shkodër në bashkëpunim me institucionet publike dhe organizatat partnere, kanë organizuar një aktivitet ndërgjegjësues me qëllim sensibilizimin ndaj fenomenit të trafikimit.

Ky aktivitet i bashkohet fushatës ndërgjegjësuese “Mos dhuro para, dhuro kujdes”.

Fuqizimi i fëmijëve me anë të kujdesit nëpër qendra dhe institucione ndikon drejtperdrejtë edhe në konsolidimin dhe integrimin efektiv të familjeve të tyre në shoqëri.

Lexoni dhe kete

LËKUNDJE TËRMETI NË VERI TË VENDIT

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë mesditën e kësaj të mërkurë në qytetin e Shkodrës. …