Thursday , 23 February 2023

DITA E DREJTËSISË, AKTIVITET NË SHKODËR

Një aktivitet është zhvilluar këtë të marte në Gjykatën e Apelit Shkodër në kuadër të “Ditës së Drejtësisë”, që shënohet me 10 maj.

Në fjalën e tij, Fuat Vjerdha, kryetar i Gjykatës së Apelit Shkodër, tha se drejtësia fillon nga policia dhe sa më cilësore të jenë veprimet e kryera nga punonjësit e policisë në çështjet penale me vendngjarje, aq më të drejta janë vendimet e gjykatës për këto çështje…

I pranishëm në takim ishte edhe ambasadori i Hollandës në vendin tonë, Reinout Vos, i cili tha se rihapja e gjykatave ndaj publikut është një lajm i mirë…

Ndërsa, zv ministri i drejtësisë, Klajd Karameta, tha se një nga përpjekjet e mëdha të reformës në drejtësi është të sigurojmë ndarjen e politikës nga drejtësia…

Gjatë takimit, u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi mes Gjykatës së Apelit Shkodër dhe fakultetit të drejtësisë së Universitetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …