Thursday , 23 February 2023

“DITA E DYERVE TË HAPURA”

Në shkollën profesionale “Hamdi Bushati” në Shkodër është zhvilluar këtë enjte aktiviteti “Dita e Dyerve të Hapura”.

Një aktivitet që vë në dukje shërbimet apo degët që ofron kjo shkollë. Drejtorja Merita Zeneli thekson se ka interes për hoteleri-turizëm.

Qëllimi i shkollës është orientimi i nxënësve drejt profesioneve të ndryshme.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …