Friday , 22 October 2021

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal te Zi.

Edhe pse me te dy dozat e perfunduara, ato duhet te presin edhe 14 dite per te kaluar kufirin sipas masave te reja.

Tashme eshte vendosur prane doganes nje qender vaksinimi, por per punonjesit kostoja e tamponit 25 euro eshte e paperballueshme per to.

Ka edhe nga ato qe refuzojne te bejne vaksinen…

Masat e reja u vendosen diten e djeshme ne palen malazeze dhe kjo solli problematike per punonjesit shqiptar. Jane 100-200 punonjes ditor qe mbajne familjet me kete pune krahu ne shtetin malazez.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …