DITA E EUROPËS, MESAZHI I MINISTRES XHAÇKA

Ministrja për Europën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, ka përcjell një mesazh në kuadër të Ditës së Europës.

Përmes këtij mesazhi Xhaçka thekson se vendi ynë është afër objektivit tonë të anëtarësimit në BE. Sipas saj, Shqipëria ka arritur në përmbushjen e prioriteteve.

Sipas Xhaçkës, ne kemi të gjithë vullnetin politik për të punuar për këtë objektiv dhe realizimi i tij do të vijë natyrshëm si përmbushje e amanetit të paraardhësve tanë dhe detyrim ndaj brezave të rinj.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 25 PRILLIT, BILANCI PËR KRIMET ZGJEDHORE

Prokuroria e Përgjithshme përmes një deklarate me shkrim, ka reaguar në lidhje me krimet zgjedhore, …