Thursday , 23 February 2023

DITA E NDËRGJEGJËSIMIT KUNDËR ABUZIMIT NDAJ TË MOSHUARVE

15 qershor shënohet si dita botërore e ndërgjegjësimit kundër abuzimit ndaj të moshuarve. Për këtë, operatori i shërbimeve të kujdesit shëndetësor Shkodër ka organizuar këtë të mërkurë një aktivitet me të moshuar në qytetin e Shkodrës.

Specialistja Jozefina Delija thotë se fokusi është ti dhurojmë buzëqeshje dhe dashuri të moshuarve…

Aktiviteti u organizua në lulishten pranë kishës ortodokse Shkodër.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …