Thursday , 23 February 2023

DREJTORI I ARSIMIT NË BASHKINË SHKODËR, TAKIM ME DREJTORËT E SHKOLLAVE

Drejtuesi i Drejtorisë Ekonomike të Arsimit në Bashkinë Shkodër Ergys Ivziku ka zhvilluar një takim me drejtorët e shkollave që ndodhen në territorin e Bashkisë.

Një takim i cili ka si qellim njohjen me problematikat që kanë shkollat në bashki. Takimi u organizua në bashkëpunim me Zyren Vendore të Arsimit të Shkodër…

Nevojat për përmirësimin e infrastrukturës në shkolla dhe ofrimin e kushteve sa më të mira për nxënësit me qëllim mbarvajtjen e mësimit ishin qëllimi i këtij takimi.

Në Bashkinë Shkodër janë 78 shkolla në sistemin parauniversitar, objektet e të cilave administrohen nga pushteti vendor.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …