Monday , 20 February 2023

“DUKAGJINI KËRKON RRUGËN”

Banorë dhe ish banorë të zonës së Dukagjinit kanë dalë këtë të hënë në një protestë për rrugën e amortizuar. Protesta nisi para Bashkisë Shkodër, ku banorët kërkojnë ndërhyrje në këtë segment rrugor të lënë në harresë prej vitesh…

Më pas, protesta u zhvendos para prefekturës së Qarkut Shkodër, ku u lexua një deklaratë në emër të komunitetit dukagjinas.

Në fund, banorët marshuan drejt sheshit “Nënë Tereza” në qendër të qytetit, ku ndezën qirinj për 52 viktimat në këtë rrugë.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJE” PËR KONTRIBUTIN SI FUTBOLLIST I VLLAZNISË

“Mirënjohje” për kontributin e dhënë si futbollist i formacionit titullar të Vllaznisë kampione dhe fituese …