Thursday , 23 February 2023

EDI RAMA, MBLEDHJE ME KRYEBASHKIAKËT E VENDIT

Kryeministri Edi Rama zhvilloi këtë të premte një mbledhje me kryebashkiakët e vendit, duke trajtuar problematikat dhe borxhet e bashkive.

Rama paralajmëroi se do të merren masa nëse nuk përmbushen detyrimet financiare në raport me disiplinën financiare, teksa u tha se do u marrim bashkinë në administrim siç bëhet në gjithë botën. Gjithashtu, Rama tha se nuk do të kalojnë më buxhete që nuk janë brenda parametrave financiare…

Ndërkohë, e pranishme në mbledhje, ministrja e financave Delina Ibrahimaj, tha se 10 bashki janë me probleme financiare, ku 2 prej tyre janë në prag falimenti.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …