Thursday , 23 February 2023

EKSPOZITA FOTOGRAFIKE “SE BASHKU PER GRATE DHE VAJZAT”

Ne permbyllje te 16 diteve te aktivizmit, organizata “Gruaja tek Gruaja” organizoi nje ekspozite fotografike ne ambjentet e Qendres se Informimit te Bashkimit Evropian Shkoder.  Titulli i ekspozites ishte “Se bashku per grate dhe vajzat”. Sipas koordinatores, Besara Podgorica, ekspozita pasqyron punen gjate ketij viti te organizatave te rrjetit te fuqizimit te gruas ne Shqiperi. Podgorica shtoi se cdo dite 2-3 gra i drejtohen organizates per te marre sherbime.

Ky aktivitet zhvillohet edhe ne kuader te 10 Dhjetorit – Dites Nderkombetare te Drejtave te Njeriut. Ndersa 16 ditet e aktivizmit kane sherbyer per te rritur ndergjegjesimin e qytetareve per te ulur dhunen ne familje.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …