Thursday , 23 February 2023

EKSPOZITA “MOZAIK 21” NË GALERINË E ARTEVE SHKODËR

Një ekspozitë e veçantë e mjeshtrisë së mozaikut nga Myftar Cubi u prezantua në ambjentet e Galerisë së Arteve Shkodër.

Ekspozita e “Mozaik 21” erdhi si një gjini e veçantë, por edhe si një dëshirë e kahershme e vetë autorit për të ekspozuar në Shkodër, duke e parë veten si pjesë të një trualli me veçanti kulturore të spikatura.

Autori Cubi realizon disa cikle si: cikli i Eposit të Kreshnikëve, cikli sakral, cikli i erotikës dhe portretit të figurave të ndryshme me rëndësi ndërkombëtare që kanë ndikuar ne fatin historik të kombit shqiptar.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …