Thursday , 23 February 2023

EKSPOZITA “PËRKOHËSI E VAZHDUESHME”

“Përkohësi e vazhdueshme” titullohej ekspozita e hapur në ambjentet e Galerisë së Arteve Shkodër, nga autori Theo Napoloni. Drejtori i galerisë, Fatmir Juka, thotë se ftesa ndaj autorit ishte për 2 qëllime.

Ndërkohë, vetë autori Napoloni thekson dëshirën e hershme për të ekspozuar në Shkodër një ekspozitë.

Vepra e Napolonit ekspozohet prej vitesh në galeritë e Shqipërisë, por edhe jashtë vendit.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …