Friday , 22 October 2021

FAZA E TRETË E SISTEMIM-ASFALTIM TË RRUGËS QENDËR MES- KULLAJ

Bashkia Shkodër ka përfunduar fazën e tretë të sistemim- asfaltim të rrugës Qendër Mes- Kullaj.

Një investim me vlerë 11.5 milion lekë që është mundësuar nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, i parashikuar në buxhetin e këtij viti.

Zona nëpër të cilën kalon kjo rrugë, ka një densitet të lartë banorësh, ndërsa ndërhyrja krijon lehtësi në qarkullimin e njerëzve dhe mjeteve por edhe të produkteve që prodhohen aty.

Projekti në këtë zonë parashikon ndërhyrjen në disa shtresa rrugore.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …