Thursday , 23 February 2023

FERDINAND MARA ZGJIDHET DREJTUES I POLICISE NE LEZHE

Pasi ka prezantuar para strukturave vendore Ferdinand Marën si drejtuesin e ri të Policisë Vendore të Lezhës, Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj i cli shoqerohejh edhe nga Drejtori i pergjithshem i policise se shtetit ardit veliu ka komentuar edhe situatën me rendin në këtë qark. Goditja e grupeve kriminale dhe aktivitetit të krijuar prej tyre, kryesisht për grupet kriminale nga Kurbini, si dhe ndëshkimi i abuzivizmit me pronën publike ne lezhe e shengjin janë dy elementët kryesor ku do të fokusohet puna e policisë vendore të Lezhës.

Sipas ministrit te brendshem Fatmir Xhafaj, hetimet që po zhvillohen per grupet kriminale ashtu edhe per abuzimin me pronen publike do të jenë efiçente ndersa ka shprehur besimin e tij se shkaktarët do të vendosen para përgjegjësisë penale.

Lexoni dhe kete

STARTOJNE KAMPIONATET PRANVERORE NE SHKODER

Këtë të mërkure kanë startuar lojërat e kampionateve pranverore. Lojëra që organizohen falë bashkëpunimit të …