Thursday , 23 February 2023

“FESTA E LIQENIT” NË SHKODËR

Për 2 ditë me radhë, Bashkia Shkodër ka organizuar “Festën e Liqenit”, që kishte në fokus pikërisht promovimin e liqenit të Shkodrës. Kryetari i Bashkisë Shkodër, Bardh Spahia, tha se e rëndësishme është të promovojmë liqenin si një burim të turizmit e për të promovuar këto pasuri duhet të ketë vëmendjen e institucioneve, ndërsa i rëndësishëm është investimi në këtë zonë…

Ndër të tjera, Spahia tha se i kemi hapur rrugë investimeve duke dhënë leje nga Ura e Bunës deri në fshatin Zogaj, ku synohet rikualifikimi i bregut të liqenit…

Në qendër të Shirokës, një nga pikat turistike të Shkodrës, u zhvilluan një sërë aktivitetesh, që tërhoqen edhe vëmendjen e turistëve të huaj.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …