“FESTA E VELIPOJËS 2020”

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të shtunë “Festën e Velipojës 2020”. Një aktivitet që kishte në fokus promovimin e sporteve të lundrimit në plazhin e Velipojës. Edhe pse në një situatë pandemie dhe me më pak pushues se vitet e kaluara, aktiviteti ka tërhequr vëmendjen e të apasionuarve pas sporteve ujore.

Drejtori i Drejtorisë së Turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema, flet për qëllimin e këtij aktiviteti.

Vetë Mema e pranon se ka një frekuentim të ulët të pushuesve, sidomos nga Kosova, në plazhin e Velipojës…

Aktiviteti u organizua me lojëra të ndryshme, ku merrnin pjesë shumë të rinj.

Lexoni dhe kete

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë …