Friday , 10 February 2023

FESTIVALI FOLKLORIK NË SHKODËR

Në ambjentet e shkollës së muzikës “Prenkë Jakova” në qytetin e Shkodrës është hapur këtë të premte faza e parë e Festivalit Folklorik. Në këtë festival marrin pjesë 19 shkolla të Zyrës Vendore të Arsimit Shkodër.

Drejtorja e ZVA Shkodër, Brisela Kadija, tha se ky festival synon të promovojë trashëgiminë kulturore materiale dhe jo materiale…

Fituesit e këtij festivali në Shkodër më pas do të përfaqësohen në nivel rajonal.

Lexoni dhe kete

MARSHIM HOMAZH PER TRAGJEDINE E HIMARES NE SHENGJIN

Dioqeza e Rrëshenit në bashkëpunumim me organizata të Shoqërise Civile në Kurbin e Lezhë, u …