Thursday , 23 February 2023

FESTIVALI TEATROR I SHKOLLAVE TË MESME 2020

Në qytetin e Shkodrës ka nisur prej pak ditësh Festivali Teatror i shkollave të mesme 2020. Pasditën e së enjtes ishte radha e shkollës “Shejnaze Juka” për të prezantuar shfaqjen e tyre në skenën e teatrit “Migjeni”. Shfaqja me temë “Triumfi i Mjekësisë” vinte me regji të Nikolin Ferketës.

Ai flet edhe për punën me nxënësit…

Pesë ditë me radhë në skenën e teatrit “Migjeni” do të performojnë trupat e shtatë shkollave të mesme të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …